Dağder’de bayramlaşma programı yapıldı

Dağder’de bayramlaşma programı yapıldı. Siyasilerin ve STK temsilcilerinin, vatandaşlarımızın katıldığı bayramlaşma programı oldukça ilgi gördü. Bayramlaşma programı Eski Başbakan Yardımcımız ve İnsan Haklarından Sorumlu Bursa Ak parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Ak parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, Cevat Koç, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, , Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, Ak Parti Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Ak Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ramazan Turhan, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, MHP Orhaneli İlçe Başkanı Emin Gökçe, Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Orhaneli ilçe Başkanı Taner Ay, Osmangazi ilçe Başkanı Yasin Gök, Büyükorhan İlçe Başkanı Beytullah Ferik, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Yavaş, Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca, Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ramazan Acar, Nilüfer Dağder Şube Başkanı İrfan Dündar, Musikinin Sultanları ve daha nice dernek ve muhtarlar, temsilciler katılım sağladı. Dağder Başkanı Yaşar Türk, Bayramlar paylaşma, kaynaşma fırsatı olarak görülmelidir. Bizlerde geleneksel olarak her bayramda Salı Danışıkları yaparız dedi. Yörenin sorunları istekleri örf ve adetleri yaşanır, konuşulur , anlatılır. Dağder olarak birlikteliğimiz bizleri daha güçlü yapacaktır. Yöremizde Ballısaray’da ve Fadıl’da yapılacak göletler bir çok köye kolaylık sağlayacak, yol sorunu da çözüldüğünde dağlılar olarak rahatlayacağız dedi. Kültür merkezi olarak bu hafta sonu Kocayayla da yapılacak Ata sporları şenliğine dağlıları davet etti. Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da dağın su ve yol sorununu çözeceklerini ülkenin iç ve dış meselelerini çözecek güçte olduklarını, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurguladı. Diğer siyasilerin ve STK temsilcilerinin selamlaşma konuşmalarının ardından Çakır Ozan’ın söylediği türküler eşliğinde oyunlarla program sona erdi. Katılan be katkı koyan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz

53Sen ve 52 diğer kişi1 YorumBeğenYorum YapPaylaş