DAĞDER ARAMA KURTARMA (DAĞKUT) EKİBİ İÇİN GÖNÜLLÜLER ARIYORUZ.

Başvuru Koşulları

•  15 yaşını doldurmuş ve TC Vatandaşı olan herkes TEMEL DAĞKUT GÖNÜLLÜSÜ olabilir.
  •  Destek DAĞKUT Gönüllüsü eğitimlerine katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Dağder Arama Kurtarma ( DAĞKUT) Gönüllülük Taahhütnamesi

Gönüllülük Taahhütnamesi

Gönüllülük Taahhütnamesiİndir

DAĞKUT’un misyonu ve vizyonu doğrultusunda gönüllü çalışmalarını sürdüreceğimi ve gönüllü çalışmam sırasında DAĞKUT tarafından belirlenen ilke ve kurallara uyacağımı,

DAĞKUT personeli ve diğer gönüllülerle uyum içinde çalışıp, ekip çalışmalarına destek vereceğimi,

Gönüllülük görevlerinin uygulanmasında karşılaşılan her türlü sorun ve sıkıntıda öncelikle personelle bağlantı kurup, çözüm bulmak için ortak hareket edeceğimi,

Gönüllü çalışmamı, DAĞKUT tarafından bana gösterilen alanlarda ve belirlenen çalışma saatleri içinde gerçekleştireceğimi ve bu çalışmam karşılığında DAĞKUT’tan herhangi bir hak ve ücret talep etmeyeceğimi,

DAĞKUT yetkilileri ve diğer gönüllülerle olan ilişkilerde din, dil, ırk, mezhep, sosyal farklılıklar ve cinsiyet ayrımı gözetmeyeceğimi, tüm DAĞKUT Gönüllülerine eşit mesafede olacağımı,

DAĞKUT bünyesinde herhangi bir dini, siyasi görüş ve kurum adına etkinlikte bulunmayacağımı,

DAĞKUT’un gönüllüleriyle sağlıklı ve etkin iletişim kurabilmesi için, başvuru formundaki bilgilerimin güncel olmasını sağlayacağımı,

Gönüllülük çalışmalarına ilişkin veri, bilgi ya da görsellerin gizliliğine riayet edeceğimi; bu veri, bilgi ve görsellerin (fotoğraf, video, ses vb.) sosyal medya vb. mecralarda paylaşımı için veri sahiplerinden ve/ve ya DAĞKUT’tan izin alacağımı, açıkça izin alınmamış hiçbir veriyi kullanmayacağımı,

DAĞKUT’un etkinlikleri kapsamında tarafımca kayda alınan ya da tarafıma ait fotoğraf, video, ses ve benzeri görsel ya da işitsel materyalin DAĞKUT’un kurumsal iletişim organlarında (dergi, web sitesi, sosyal medya, bülten vd.) ya da çeşitli iletişim-tanıtım materyalleri ile faaliyetlerinde DAĞKUT tarafından süresiz olarak kullanımına izin verdiğimi ve bu konuda herhangi bir bedel talep etmediğimi,

DAĞKUT adını kullanarak kişisel çıkar sağlamayacağımı, hediye ve adıma bağış kabul etmeyeceğimi,

Gönüllü çalışmam sırasında zarara uğrarsam veya zarara sebep olursam, her türlü zarardan şahsi olarak sorumlu olduğumu, kabul ve taahhüt ederim.

Aldığım hizmetlerin kalite/memnuniyet düzeyinin ölçülebilmesi için iletişim bilgilerimin kaydedilmesini ve İçişleri Bakanlığı tarafından aranmayı kabul ediyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgilendirme

Kullanıcıların, DAĞKUT Gönüllülük Bilgi Sistemi içinde sunulan hizmetlere erişimi ve kişisel bilgileri güncelleme amaçlarıyla paylaştığı bilgileri, yalnızca DAĞKUT tarafından görevlendirilmiş ve sisteme erişim ve görüntüleme hakkı olan gönüllülük sistem yöneticileri tarafından yalnızca DAĞKUT Gönüllülük Bilgi Sisteminin güvenliğini ve tutarlılığını sağlamaya yönelik kullanılabilir.

Kişilerin, DAĞKUT Gönüllülük Bilgi Sistemi üzerinde paylaşmış olduğu bilgiler, kişilerin onayı dışında ya da yargı kararı ve/veya yasal bir yükümlülük altında bulunmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşa hiçbir nedenden ötürü paylaşılmayacak ya da verilmeyecektir. Yasal düzenlemelerle bu bilgilerin açıklanmasını gerektiren bir durum tekâmül etmediği sürece hiçbir istisna ile bu bilgiler açıklanmayacaktır.

Yukarıdaki taahhütname ve bilgilendirme metnini okudum, onaylıyorum.

AD SOYAD

İMZA