DAĞDER’DEN ŞEHİTLERİMİZE HATİM SEFERBERLİĞİ

11 Eylül Cuma günü ‘Cuma Namazından önce’  Ulucamide yapılacak hatim programı öncesi tüm halkımızdan hatimler beklediklerini dile getiren DAĞDER Onursal ve Genel Başkanımız Prof.Dr. Ali Kaya, Bursa kamuoyunun bu konuya duyarsız kalmayacağına inandıklarını belirtti. Son zamanlarda Ülke huzurunu bozmaya yönelik terör eylemi yapan hainlerin asla emeline ulaşamayacağını kaydeden Kaya, Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde dualarımızla da Şehitlerimize rahmet göndermeyi ihmal etmememiz gerektiğini ifade etti.
Okunacak hatimlerin Cuma günü yapılacak program öncesi DAĞDER’e ulaştırılmasını isteyen Kaya, bu konuda DAĞDER Din Görevlileri Komisyonu yetkilileri Halil Doğru ve Şükrü Sevinç  hocalarımızla Cuma günü saat 11.00’e kadar irtibata geçilmesini, iletişim bilgilerinin DAĞDER sosyal medya ve www.dagder.org.tr adreslerinde bilgi olarak yer aldığını belirtti. Hatim programı için başta Bursa İl Müftüsü M. Emin Ay ve duyarlı tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ettiğini dile getiren Kaya, “yapılacak tüm dua ve hatimlerin kabul olmasını dilerken,  geçmişten günümüze ülkesi için şehit düşmüş  tüm vatan evlatlarına başsağlığı yakınlarına ve Ülkemize metanet diliyorum” dedi.
Şükrü Sevinç : 0532 307 4827
Halil Doğru: 0536 547 2033