DAĞDER’DEN EĞİTİM PROJESİ
Kentimizin en geniş katılımlı, en fazla üyeye sahip sivil toplum kuruluşlarından biri olan DAĞDER yeni dönemde; turizm, eğitim, sağlık, sosyo-kültürel kapsamda birçok projenin oluşturulması için çalışmalara başlamıştır. Bu projelerin oluşturulmasında, mülki amirler, yerel yönetimler ve akademik alanda faaliyet gösteren tüm kurumlarımız paydaş ilan edilmiştir.
DAĞDER Yönetim Kurulu ve eğitim komisyonunun yürütücülüğünü üstlendiği, ‘’kariyer geliştirme ve geleceğe yön verme’’ çalışmaları kapsamında, dağ yöresindeki dört ilçemiz ve merkez okullarımızın bulunduğu köylerde, eğitim ve öğrenim hayatlarına devam eden çocuklarımıza ve gençlerimize “ 21.yy kazanımları ve geleceğin meslekleri, tercih rehberliği, verimli ve etkin ders çalışma süreçlerinin planlanması, meslek ve lise seçimleri, psikolojik güçlendirme, kaygı ve stres yönetimi, dikkat eksikliğinin giderilmesi ve odaklanma gibi konularda, yöre öğrencilerimize ve velilerimize eğitim seminerleri verilecektir.
Resmi izinlerin alınması suretiyle, çalışmalara yön verilmiş olunacaktır. Proje koordinatörlüğü Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim görevlisi ve aynı zamanda kariyer ve eğitim lideri Tolga Bahadır Şimşek ve ekibi tarafından yapılacaktır.

Özellikle eğitim, turizm ve kültürel projeler başta olmak üzere DAĞDER öncülüğünde bu projelerin, hassasiyet ve azim içerisinde gerçekleştirilecek olmasına, destek sağlayan, DAĞDER Genel Başkanı Sayın Yaşar Türk, DAĞDER Genel Başkan Vekili Sayın Özcan Ekmekçi ve tüm yönetim kurulu üyelerinin çalışmaların gerçekleştirilecek olmasına yönelik, büyük katkıları olmuştur.
1 views
Yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekir.