DAĞDER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

DAĞDER geleneksel iftar programı Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezinde yapıldı. Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasına başta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İL Başkan Yardımcısı İbrahim Güney, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Halil Döner, Yunus Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı Ahmet Korkmaz, AK Parti Orhaneli İlçe Başkan Yardımcısı Cevat Koç, CHP Meclis Üyesi Fahrettin Beşli, DAĞDER Şube Başkanları, Köy Dernek Başkanları, ve çok sayıda sivil toplum örgütünden başkan ve temsilcileri katıldı. İftar öncesi konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar DAĞDER ailesi ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu, ve dağlıları çok sevdiğini ifade etti. Kendisinin de yörük olduğunu dile getiren Dündar, DAĞDER’in her zaman yanında olduğunu kaydetti. Programda söz alan DAĞDER Genel BaşkanıYüksel Yaşar ise, şöyle konuştu: “Değerli hemşehrilerim katılımınızdan dolayı hepinize yönetim kurulum adına teşekkür eder, bu vesileyle hepinizin mübarek ramazan ayını Kutlarım. Allah tuttuğunuz oruclari ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin.
Bu güzel tabloyu yaşamamıza vesile olan başta Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve personeline fedakarca çalışarak sizleri bir araya getiren Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve katkı sağlayan DAĞDER gönüllüsü tüm dostlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek      isterim. Gelecekte de bu tür organizasyonlarda beraber olmak arzusuyla hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.