Ünidağ’lı Gençler Liseli Kardeşlerini Yalnız Bırakmadı

Ünidağ bünyesindeki Üniversiteli gençler Lys imtihanına hazırlanan liseli kardeşlerini yalnız bırakmadı. Orhaneli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orhaneli Türkan Sait Yılmaz Anadolu lisesini ziyaret eden gençler üniversitede okudukları bölümlerini tanıttılar.

Ünidağ topluluğunun tanıtımıyla başlayan seminer İnşaat mühendisliği, Kamu yönetimi, Siyaset bilimi, İlahiyat, İktisat, İşletme, Hemşirelik, Otomotiv mühendisliği, Mekatronik mühendisliği bölümlerinin tanıtımıyla devam etti. Ayrıca seminerde Uludağ Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi, Yıldız teknik üniversitesi tanıtıldı. Seminer lise öğrencilerinin yoğun sorularıyla devam etti.

Ünidağ Başkanı Emre Güleç rehberlik faaliyetinin 4 dağ ilçesindeki liselerde devam edeceğini belirterek “Aylardır Ygs/Lys sınavına çalışan kardeşlerimizin emeklerine emek katmak için buradayız. Niyetimiz onların önünü açmak ve onların daha iyi bir geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlamaktır” diyerek duygularını paylaştı.

unidah rehberlik (4) unidah rehberlik (5) unidah rehberlik (3) unidah rehberlik (2) unidah rehberlik (1)