İhtiyaç Havuzu

Kıymetli hemşehrilerimiz; bu zor günlerde aramızdaki dayanışmayı arttırmak için DAĞDER İHTİYAÇ HAVUZU projemizi başlatıyoruz.

Bizlere başvuran ihtiyaç sahibi üyelerimiz/hemşehrilerimiz ile sizleri buluşturmayı onların sıkıntılarını bir nebze de olsun giderebilmeyi ümit ediyoruz.

Yardımlarınızı:

• BAGIS yazıp 6252’ye göndererek ( 1 SMS=10TL),
  • İBAN/Hesap numarasına göndererek,
  • İhtiyaç sahibine bizzat (Tarafımızdan aranacaksınız), ulaştırabilirsiniz.
  • Lütfen forma “bağış türünüzü” yazınız
  • İrtibat: İsmail Aydoğdu: 0 536 616 17 77

İhtiyaç Başvurusu hakkında açıklama

1 – Gıda ve giyim yardımına ihtiyaç duyan ve bize kaydını bırakan alt gelir grubundaki insanımız
2 – Tedavi gören, ağır hastalığı olan ve desteğe ihtiyaç duyan insanımız
3 – Fatura ödeyemediği için takibe düşen ve şu an için ödeme imkânı olmayan insanımız. (güvenilir kaynak kişiler aracılığıyla tespit edilen vatandaşlarımız)
4 – Yurt dışından ülkemize eğitim için gelmiş fakat salgın hastalık sürecinde kapanan öğrenci yurtlarından mecburen çıkarılmış ve devam eden ders ve sınav sebebiyle ya da yol masrafları sebebiyle ülkesine dönemeyen ve eve çıkan, özellikle Müslüman kız öğrencilere yapılan nakit ve gıda yardımı. (Bu konuda özellikle BUÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali KAYA hocamızdan bilgi ve yönlendirme almaktayız. İhtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ve tedariki sayın hocamız aracılığıyla yapılmaktadır. )
5 – Üniversitede okuyan yöre gençlerimizin burs hesabına yapılacak yardımlar. (Bu hesap açık kalacak ve uygun öğrenim dönemlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize rutin veya tek seferlik olmak üzere burs yardımı yapılacaktır.)