GELENEKSEL İFTARIMIZDA DKM’DE BULUŞTUK -İZLE

DAĞDER KÜLTÜR MERKEZİMİZDE BU AKŞAM YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA,
ÇOK SAYIDA KATILIM OLMASI, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ORUÇLARIMIZIN AÇILMASININ HUZURUNU YAŞADIK.

DAVET’E KATILAN,
BURSA MİLLETVEKİLİ VE ÖNCEKI DÖNEM DAĞDER GENEL BAŞKANI OLAN ERKAN AYDIN VEKİLİME, VALİ YARDIMCISI ERGÜN GÜNGÖR BEY’E, KELES VE BÜYÜKORHAN BELEDİYE BAŞKANIMA, OSMANGAZİ, YILDIRIM, NİLÜFER, ORHANELİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARIMA, MECLİS ÜYELERİ’NE, AK PARTİ, CUMHURIYET HALK PARTİSİ VE MHP İL BAŞKAN YARDIMCILARI’MA VE İLÇE BAŞKANLARI’MA, ÖNCEKİ DÖNEM DAĞDER GENEL BASKANLARI; PROF DR ALİ KAYA HOCAMA, YÜKSEL ACAR BEY’E, YĞKSEL YAŞAR BEY’E, ALİ ŞAHİN BEY’E, MUSTAFA BAY HOCAM’A, TÜRKİYE KAMU SEN BURSA ŞUBE BAŞKANLARIM; HİLMİ ŞANLI BEY’E, METİN ÖKSÜZ BEY’E, KAZIM SARNIK VE MEHMET BAŞAY HOCAMA, YÖRÜK TÜRKMEN BİRLİK BAŞKANI İRFAN TATLIOGLU’NA, PAZARCILAR ODASI BAŞKANIMA, MUHTARLARIMA, KEMALPAŞALILAR DERNEK YÖNETİMİ VE DERNEK BASKANLARI’MA, KARACABEY DERNEK BAŞKANIMA VE KÜTAHYALILAR DERNEK BAŞKANIMA, DAĞDER GÜREŞ AĞASINA, DAĞDER ŞUBE BAŞKANLARI’MA, DAĞDER KÖY DERNEK BAŞKANLARI’MA, SİVİL TOPLUM KURULUŞU BAŞKANLARI’MA, BASIN MENSUPLARINA, VE DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİME GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
YAŞAR TÜRK
DAĞDER GENEL BAŞKANI