DAĞDER #YusufaUmutOl’mak için buluşturdu -izle

Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan DAĞDER örnek bir programa daha imza attı. 7 yaşındaki serebral palsi hastası Yusuf Latifoğlu’nun tedavi masraflarının karşılanması amacıyla “Yusuf’a Umut Ol” yardım gecesi gerçekleştirildi.

Bursa DAĞDER (Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi’ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Serebral palsi hastası olan Yusuf Latifoğlu’nun tedavi masraflarının karşılanması amacıyla “Yusuf’a Umut Ol” yardım gecesi gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu’nda, DAĞDER tarafından organize edilen etkinlikte, yaklaşık 4 ay önce tanı konulan Latifoğlu ve annesinin yer aldığı duygusal bir video izletildi. Anlamlı gecede yöresel türküler seslendirildi, şiirler okundu ve DAĞDER Mehter Takımı tarafından marşlar söylendi. Gecenin sonunda ise sanatçı Bedia Akartürk, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik de etkinliği son derece anlamlı bulduğunu dile getirdi.

Gecede bir konuşma yapan Genel Başkanımız Yaşar Türk: “Dağder’in organıze ettiği, Yusuf Latifoglu hemsehrimizin tedavisi için yapmış olduğu yardım kampanyasına katılan, Bursa Büyükșehir Belediye Başkan Vekilimize, Orhaneli, Büyükorhan Belediye Başkanlarımıza, Nilüfer Belediye Başkan yardımcımıza, Ak Parti il başkan yardımcılarımıza, Mhp İl Başkan yardımcılarımıza, İyi Parti Gik üyesi ve il ve ilçe yöneticilerimize, Ak Parti Osmangazi ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine, Ak Parti Orhaneli, Büyükorhan ve Keles ilçe bașkanlarıma, Mhp Osmangazi ilçe yöneticilerime, Belediye meclis üyelerime, Besaș Genel Müdürü’me, Önceki Dönem Dağder Genel Başkanımız Onursal Başkanımız Prof. Dr. Ali Kaya hocama, Karacabeyliler dernek başkanıma, Dağder şube bașkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticilerine, Uludağlı efeler derneğimize, muhtarlarıma, köy dernek başkanlarıma, yerel sanatçılarımıza, dağder mehter takımımıza, Doç. Dr. Celil Bozkurt hocama, Bursadabugün ve ekspres yayın organlarına, Yörem Güncel yayın kuruluşuna, Ahmet Bayhan sanatçımıza, Dağder yönetim kurulunun vefakar üyelerine, Dağder gönüllü emekçilerine, davetiye ve afiş işlerimizi yürüten Sedat Tekin kardeşimize, şair Erdal Sevim kardeșime, sunucu, radyoların cimcimesi Zeynep Akın’a, sponsorlarımıza, resim çekimleri yapan Ramazan Bayram’a, Ali Yavaş kardeşime,Bursa’nın ve dağ yöresinin hayırsever hemşehrilerime, katılımları ve katkıları için Dağder adına ve Yusuf Latıfoglu kardeşim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.