Belediye Başkanlarımızla Online buluştuk

Her Perşembe gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımıza video konferans yöntemiyle devam ederken bu haftaki toplantımıza yöremizin Belediye Başkanları da konuk oldu.

İlçelerimiz hakkında son gelişmeleri ve koronavirüs vaka durumlarını değerlendirdik. Toplantımıza katılan Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Büyükorhan Belediye Başkanımız Ahmet Korkmaz, Harmancık Belediye Başkanımız Yılmaz Ataş, ilçelerimizde tüm önlemlerin alındığını, aç ve açıkta kimsenin bırakılmadığını ifade ettiler. Tedbirlerin alınıp sahada olduklarını ve tüm yardımların doğru yerlere ulaşmasını sağlamak istediklerini belirttiler.

KÖYLERE HAREKETLENMEYELİM

Başkanlarımız hemşehrilerimize de çağrı yaparak anne babaları için, köylerimiz ve ilçelerimiz için Bursa’da oturanların ilçelere hareketlenmemesini istediler. Bu süreçte ekonomik olarak yeni mağdurların olabildiği ve bu kişilerin de tek tek tespit edildiğinin altı çizildi.

Belediye Başkanlarımıza çabalarından dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.